Tuesday, March 17, 2009

Jaulah ke MELAKA

BISMILLAH

Alhamdulillah, sekarang ni tgh ade kt melaka..tgh berjaulah..
Tp yg peliknya g jaulah sgsorg..sbb ikhwah² laen sume sibuk dan ade hal..

Bermalam di rumah pakcik Haziq..mmg best sebab MAKAN free, MINUM pun free..So smlm dh jejalan kt sekitar Bandaraya MELAKA.

Hari ni tadi g kat ayer keroh..masuk Taman Buaya..Ha yg kelakarnye bile masuk kt RUMAH ape tah yg gelap² tuh..due due penakot..(pecah temberang)..tapi Haziq plg obvious laa..

Nk masuk tempat laen sume kene bayar mahal²(kan bgus kalo bg dhany ader)..hee..

Malam ni insyaALLAH akan ke kolam air panas..ee mcm best jer..
So akan berangkat pulang pd pagi rabu(esok)..

Tahla rase mcm nk jaulah ke kelantan plak lps nih..tp kat KELANTAN ader aper..mcm bosan jer..hee

Hmm lagi satu kitorang dah maen bowling ni dkat 4 frame dah..mmg kompem dh pro lpas nih.hee

Jomla wat tournament murabbi vs mutarabbi..ade BRAN?

oke..nk minum COCONUT shake nih..wallahua'lam=).

2 comments:

Danial Izzat said...

macam2 kau najib.. hehe.

Dini Syarif said...

Best giler! Ni yang menyebabkan org cemburu tahap dewa (maklum la, tgh bz ngan test+presentation).

Masa jumpa buaya tu, ada maen buaya+biawak+boyak (dari kamus Najib) tak? Hehe.