Tuesday, December 1, 2009

am see queue

BISMILLAH

20 November 2009 bertempat di kem Batang Kali..di situ tempat berlangsungnya mukhayyam Karisma UIA Gombak baru-baru ini..

Dahla dtg lewat pastu bole plak balik awal..Hmm..dapat msuk kumpulan hijau (tiada kena mengena dgn politik warna).. Amat teruja dengan perlantikan kem komanden yang baru(yang lamenye dh serik=D).

Cuti yang banyak menduga dapat juga diisi dengan satu aktiviti yang berfaedah.. Mukhayyam kali ni best sbb ade xtvt flying fox, river crossing, dan repelling..

Dapat lepak ngan ikhwah merupakan satu nikmat yang besar juga..tapi bila dah lepak sekali mcm2 kluar..hoho

Committee pon byk muka baru..tahniah moga terus istiqamah.. Walaupun diberikan khemah untuk berehat tapi nape tidur dalam kerete?

Rase bersalah sebab tinggalkan mukhayyam sehari lebih awal..dan akibatnya gulingan maut hud terpakse dilakukan..

Satu permainan baru dipelajari--->Mafia Wars(bkn versi internet).. Kem komanden memang pandai berlakon mafia(duduk seblah je pon)..

Bengang sebab setiap kali m
esti mafia yang menang..adeh..Pastu terlepas lakonan mantap akh sani..

Cuma ada sahabat yang tk pergi mukhayyam bagitau supaya spread maklumat mukhayyam lebih awal..

So lain kali kalo ade mukhayyam sila gagahkan diri anda untuk pergi even untuk sehari jer..haha



*Adeke ru
pa cmni orang kate mafia..
*Ade dua tentera join mukhayyam kali ni..

WALLAHUALAM

8 comments:

keretasorong said...

"saya peminat nur kasih, tak kan peminat nur kasih pn leh jd mafia???"
hahhaaha

best woo klu ko ikut smpi habes(tp apakan daya :P)..

lg2 mlm bersama ikhwah, mcm2 keluar..beyond expectation...

tak per video ader, nnt bkk u kite tngok dgn tuan empunya bdn :P

Beejan said...

Hm..nta ade simpankan tk quran maroon?

rue_3tee said...

tahniah kpd penganjur..
nmpk swonok..

marwan_amz said...

hahaha, wey keretasorong, statement tu adalah hak cipta terpelihara taw, marah Nik nanti, haha...

Papepun, ana suke time zubair jadi mafia, agak kureng ajar juga kat situ, muka innocent giler, walaupun begitu, takziah utk Angel yg telah dibunuh awal2 oleh Hud (rasa terkilan sebab angel dahulukan untuk menyelamat ahnaf dr diri ini, isk3)

papepun, mafia wars mengajar kita satu benda iaitu x da sape boleh dipercaya, haha...


p/s: Banyak jugak ayat2 anta yag menusuk dalam jiwa ana, adeh

Beejan said...

Sebab anta kan penah jadi mafia..so dosa lampau msih kekal terpahat dalam ingatan ana..hahaha..

Fikrah Thanie said...

Ade ke patut derang ckp nta mafia(^__^)/" Tgk gambar tu, mana ada mafia pun, cam lanun je:P

Hehehe...

Beejan said...

Lanun plak..hero hindustan kot..

Ahmad Usamah said...

xkisah la apapun..jnji macho..tu yg paling penting..haha