Sunday, June 28, 2009

Kecomelan

BISMILLAH

Semua ciptaan ALLAH ade hikmahnya..mcm comel..Sape yang comel? Geramnye nk cubit pipi orang yang comel.

Yang lebih baik untuk yang comel ini, adalah jika comel juga akhlaknye..Bukan sahaja di hadapan ALLAH tapi juga di mana-mana sahaja..



So igt nk kekalkan kecomelan ini untuk mase2 akan datang. Marilah ramai-ramai kita mencomelkan akhlak kita. Kerana itu yang lebih utama=)

Ni antara gamba2 org yg comel..=D



*Dua2 comel kan..
*Baru 6 bulan jadi pak uda..

15 comments:

kUsYuk said...

mate dia sngt bulat..
thniah..
jd pak cik

sYazAnAsRaH said...

his eyes juz killing me!
oh, terpikat! :P

Dini Syarif said...

Assalamualaikum wbt.

Apakah perbezaan antara btol2 comel ngan prasan comel?

Beejan said...

besenye yg dipertikaikan itu adelah yg btol2 comel...

dan yang mempertikaikan itu lah yg prasan comel..=O

rue_3tee said...

ok..siyes comel..



yg baby shj k..

{~Marvellous Boyz~] said...

yang kecik 2 memang comel tp yang besar 2 kena difikirkan balik ni comel ke x..kena buat perdebatan sket..ajak izzat sekali...hahhha

Beejan said...

kedengkian masing2 dictu..=P

Danial Izzat said...

nama anak buah kau apa?

Beejan said...

Adam Sufian

marwan_amz said...

Terima je la beejan yg budak tu lg comel, huahua...

bany said...

bulak gillo mata dia...
tp someting aku prasan kot... dia x senyum pun,
aku rasa sbb dia thu klu dia senyum pasti dah terkubur post "comel' ni.. sbb kecomelan dia dah x setanding senyuman pak uda dia yg peraswan ni....hahaha

keretasorong said...

baby tuh klu dier senyum msti lg2 chomie..

pak uda dier bile dh BERISI sejak dua tiga menjak nie...

boleh la dikatakan comie. as marwan comie..

huahauhauahu

Dini Syarif said...

Assalamualaikum wbt.

Tp Rahman... Marwan/Najib tak pernah lagi dipuji di Times Square sedangkan Rahman sudah :P

Comel tu kan subjektif. Takde sape yang layak untuk letakkan indikator kecomelan :D

Beejan said...

ble plak haku berisi nih...tidaakk

{~Marvellous Boyz~] said...

huhuhuhu...pape pun budak 2 lagi comel berbanding ko..ko dah berumur...hahahha..
wei..mane da aku emosional..petik2 je ko..huhuhu